Tekninen hallinta Bactoforcella

1-TRM-52077193Teknisenä päällikkönä olet vastuussa uusien investointien käyttöönotosta ja tehtaasi tuotantolinjojen jatkuvasta teknisestä kunnossapidosta. Tiedät, että tuotantovälineidesi kunto on ratkaisevat tärkeää ja että ennaltaehkäisevä kunnossapito on pitkällä aikavälillä kustannustehokasta.

Huomaamme yhä useammin, että yritykset tarvitsevat tuotantovälineiden laatua ja kuntoa koskevia tarkastuksia ja dokumentointia.


Virheellisen suunnittelun ja rakentamisen riskit
Pienetkin viat suunnittelussa tai rakentamisessa saattavat johtaa vakaviin mikrobiologisiin vaaroihin, jotka johtavat siihen, että patogeeniset mikro-organismit voivat kasvaa ja aiheuttaa ongelmia, jotka lopulta johtavat tuotannon seisokkiaikaan. Säiliöiden halkeamat, putkien huono hitsaus tai CIP-välineiden viat ovat esimerkkejä vioista, joilta voidaan välttyä uusien välineiden asentamisen yhteydessä.

Varhaisesta tunnistuksesta ennaltaehkäisyyn
Laitteistosi on oltava tarkastuksen päätyttyä täydessä toimintakunnossa laatuvaatimustesi täyttämiseksi ja sen on pysyttävä samassa kunnossa runsaankin käytön jälkeen.
Tarkastusraporttimme osoittavat prosessilinjasi kunnon alkaen uusien välineiden hyväksymisestä tehtaalla ja myöhemmin koko välineistön käyttöiän ajan. Näiden raporttien avulla voit reagoida käytön aiheuttamiin kulumisesta johtuviin heikkouksiin ajoissa. Ennaltaehkäisevien tarkastustemme avulla voit korjata mahdolliset viat suunniteltujen huoltotaukojen aikana vähentäen kustannuksia ja lisäten tietoisuutta.

Mitä Bactoforce voi tehdä hyväksesi
Yritykset ottavat säännöllisesti Bactoforceen yhteyttä prosessointivälineiden ja CIP-puhdistuksen tilan tarkastamiseksi ja niiden vikojen tunnistamiseksi. Tämä koskee sekä äskettäin asennettuja välineitä että toimintalinjoja.
Tekniselle päällikölle Bactoforcen tarkastukset ovat työkalu tuotantolinjan tilaa koskevien tietojen hankkimiseksi. Käytä raporttejamme viestinnässäsi kunnossapitotiimin, välinetoimittajan ja puhdistusaineiden toimittajan kanssa.
Tunnista riskit ja vähennä kustannuksia Bactoforcen avulla.

Ota meihin yhteyttä
Jos haluat tietää lisää tuotantoprosessien validoinnista tarkastusten avulla, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä epämuodollisen tapaamisen järjestämiseksi >>

Mistä palveluista saatat olla kiinnostunut?
TankSafe >>
PastSafe >>
PipeSafe >>
CIP-validointi >>
HygieneSafe >>
CalSafe >>

Comments are closed.