Ylin johtaminen Bactoforcella

1-GRM-2660096Toimitusjohtajan huolenaiheenasi on lopputuotteen laatu (elintarviketurvallisuus), tuotannon tehokkuus ja kustannusten valvonta. Tuotantolinjan riskien tunnistaminen ja hallinta auttaa sekä suojaamaan tuotemerkkisi arvoa että antamaan sille lisäarvoa asiakkaidesi silmissä. Tekemällä Bactoforcen kanssa ennaltaehkäisevää yhteistyötä voit pitkällä aikavälillä menestyä kaikkien kolmen arvoa suojaavien ja lisäävien tekijöiden suhteen. Hätätilanteessa Bactoforce pystyy suoriutumaan tehtävistään kriittisen vasteajan puitteissa ja toimimaan joustavasti seisokkiajan ja tuotannon menetyksen vähentämiseksi minimiin


Mahdolliset ongelmat
Kun prosessointivälineiden viat ilmenevät tuotteiden laatuongelmina, seisokkiajan ja tuotannon menetyksen välttämiseen sekä toimitusketjun ongelmien vähentämiseen vaaditaan syiden pikaista tunnistamista.
Bactoforcella keskitymme seuraavista asioista johtuvien mikrobiologisten vaarojen tunnistamiseen:

– säiliöiden säröt tai neulanreiät
– lämmönvaihdinten ristikontaminaatio
– huonolaatuiset hitsaukset tai
– CIP-järjestelmän mekaaniset viat.

Pyydämme vertaamaan laatuun liittyvän ajoittamattoman seisokkiajan kustannuksia säännöllisten ennaltaehkäisevien tarkastusten kustannuksiin.

Säännöllisistä tarkastuksista on apua
Tarkastustemme tulokset antavat sinulle näkemyksen tuotantoprosessisi kunnossapidon tilasta. Bactoforcen tarkastajien ja yksityiskohtaisten raporttiemme avulla saat ajantasaista tietoa tuotantolinjasi ratkaisevan tärkeiden osien kunnosta. Saatavilla olevien tietojen perusteella voit käyttää budjettiasi lasketulla ja kustannustehokkaalla tavalla ja vähennät odottamattomien kustannusten riskiä.

Ota meihin yhteyttä
Jos haluat tietää lisää mahdollisuudesta suorittaa rakenteellisia tarkastuksia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä epämuodollisen tapaamisen järjestämiseksi >>

Mistä palveluista saatat olla kiinnostunut?
TankSafe >>
PastSafe >>
PipeSafe >>
CIP-validointi >>
HygieneSafe >>
CalSafe >>

Comments are closed.