Tarpeesi

1-TRM-2673Sellaisen tuotantolinjan tai prosessin laadinta, valvonta ja ylläpito, jonka on oltava päivittäin täysin turvallinen ja käyttövalmis, on monimutkaista. Elintarviketurvallisuudessa ei kaivata vikojen tai riittämättömän puhdistuksen aiheuttamia mikrobiologisia vaaroja. Bactoforce on kokenut säiliöiden, sumutus- ja kuivaintornien, lämmönvaihdinten, putkien ja avointen pintojen kaltaisten tuotantovälineiden kokenut ja riippumaton tarkastajayritys.schema_FINEnnaltaehkäisevä lähestymistapamme
20 vuoden kokemus eräiden maailman johtavien elintarvikealan yritysten huollosta on osoittanut, että turvallinen tuotanto edellyttää ennaltaehkäiseviä tarkastuksia. Vähennä kustannuksia, seisokkiaikaa ja tuotteiden saastumisen riskiä tarkastuttamalla tuotantolinjasi Bactoforcella.

Turvallisesta tuotantoympäristöstä puhuttaessa on varmistettava, että ennaltaehkäisevät toimenpiteet kattavat koko toimitusketjusi. Mitä riskejä saatat kohdata prosessilinjallasi? Bactoforce voi auttaa sinua:

1. validoinnissa – uusien laitteistojen hyväksyntätesti
2. ennaltaehkäisyssä – prosessilinjan säännölliset tarkastukset
3. hallinnassa – seisokkiajan vähentäminen ongelmien ilmetessä

Visiomme
Ota selvää, mitä Bactoforce voi tehdä tuotantoprosessiesi turvallisuuden, lopputuotteesi ja asiakkaidesi hyväksi. Valitse alta erikoisalasi ja tutustu vapaasti validointia, varotoimia ja hallintaa koskevaan visioomme.

Tekninen hallinta >>
Laadunhallinta >>
Ylin johtaminen >>

Comments are closed.