HygieneSafe

2-icon-HygieneSafeHygieneSafe on yleinen UV-tarkastus, jonka suoritamme kokonaisten prosessilaitteistojen avoimilla pinnoilla. HygieneSafen avulla autamme sinua kartoittamaan ratkaisevan tärkeät valvontakohteet ja tarkastamaan ne säännöllisin väliajoin. Raportointimme perustuu numeroasteikkoon, jonka avulla voit tehdä tilastoja ja seurata kehitystä ajan kuluessa. Saat yksityiskohtaisen inventoinnin tuotantolinjasi yleisestä hygieenisestä kunnosta.


HYGIENESAFEEnnakoi mikrobiologisia ongelmia
Prosessilaitteistojen naarmut, säröt ja muut epätasaisuudet johtavat ennemmin tai myöhemmin mikrobiologisiin ongelmiin. Nämä ongelmat saattavat lopulta aiheuttaa seisokkiaikaa, tuotteiden takaisinvetoa tai huomattavaa vahinkoa imagolle.

Ulkoinen tarkastus
Laatua ja elintarviketurvallisuutta koskevien huolenaiheiden vuoksi kaikissa toimitusketjun osissa keskitytään enemmän valvontaan ja tarkastuksiin. Käyttämällä Bactoforcea ulkoisena riippumattomana kumppanina prosessointilinjan hygieniatarkastuksia suoritettaessa voit paremmin käyttää tuloksia osana omaa laadunhallintajärjestelmääsi.

Viestintä
Ennaltaehkäisevien hygieniatarkastusten avulla saat käsityksen sekä prosessilinjasi puhdistuksen tilasta että yleiskatsauksen sen puhdistuksessa tapahtuvaan kehitykseen. Käytä sitä työkaluna viestinnässä ja ohjaamaan päivittäisestä puhdistuksesta vastaavia työntekijöitä. Kokemuksemme osoittaa, että keskittymällä ratkaisevan tärkeisiin alueisiin parannetaan prosessilinjasi puhdistuksen yleistä tilaa ja vähennetään näin riittämättömän puhdistuksen aiheuttamia laatuongelmia.

Tuoteominaisuudet

icon_service_03
Tarkastusmenetelmä
icon_service_01
Käyttö
  • UV-valo
  • Ratkaisevan tärkeät valvontakohteet
  • Kokonaiset prosessilaitteistot
  • Avoimet pinnat
icon_service_02
Tarkastus kohteella:
icon_service_04
Raportit
  • Riittämättömästä puhdistuksesta johtuva biokalvo tai jäämät avoimilla pinnoilla
  • Laaja kuvaus kuvat mukaan lukien
  • Numeroasteikkoon perustuvan raportoinnin ansiosta yleiskatsauksen saaminen ja tilastointi on helppoa
  • Erityisiä neuvoja ja suosituksia
  • Mahdollisuus asettaa raportit saataville yrityksen sisäiseen käyttöön R-Forcen välityksellä


Raporttimme

Tarkastuksen jälkeen saat laajan raportin. Konkreettisten mikrobiologisia vaaroja koskevien ratkaisujen lisäksi annamme suosituksia tuotantovälineiden hygieenisen kunnon rakenteellisia parannuksia varten.

Ota meihin yhteyttä
Jos haluat tietää lisää HygieneSafesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä epämuodollisen tapaamisen järjestämiseksi >>

Comments are closed.