Miksi yhteistyö kanssamme kannattaa

Prevent_validate_manageYrityksemme on riippumaton palveluntarjoaja, joka auttaa lääketeollisuuden, biokemian ja elintarviketeollisuuden alalla toimivia yrityksiä havaitsemaan ja ehkäisemään mikrobiologisia vaaroja tuotantoprosesseissaan.


Alasi osaaminen
Bactoforce suorittaa vuosittain 35 pätevän työntekijänsä voimin lääketeollisuuden, biokemian ja elintarviketeollisuuden alalla yli 5 000 tarkastusta muun muassa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa Ranskassa, Isossa-Britanniassa ja Benelux-maissa. Monilla tarkastajilla on kokemusta aloilta, joiden turvallisuutta he nyt auttavat parantamaan tarkastuksia tekemällä.

Tavoitteena ennaltaehkäisy
Palvelumme tavoitteena on pääasiassa ennaltaehkäisy: pyrimme ehkäisemään mikrobiologisten vaarojen aiheuttamia ongelmia. Suoritamme säännöllisesti tarkastuksia, harjoitamme seurantaa, teemme analyyseja, raportoimme ja annamme neuvoja. Mitä etua tästä on sinulle? Riskisi ovat alhaisemmat ja säästät huomattavasti aikaa ja rahaa.

Innovatiivista palvelua
Erittäin tärkeänä työkaluna on oma R-Force-ohjelmistomme, verkko-ohjelma, johon mikrobiologiset vaarat tallennetaan ja jossa niitä säilytetään. Löydöksemme voidaan välittömästi jakaa yrityksen sisäisten työntekijöiden tai ulkoisten tahojen kanssa, jotta voidaan ehkäistä riskien muuttumista uhiksi.

Ota meihin yhteyttä
Jos haluat tietää enemmän työntekijöistämme, lähestymistavastamme tai R-Forcesta, meihin jo tänään yhteyttä epämuodollisen tapaamisen järjestämiseksi.

Comments are closed.